Boeken

Wat zijn je talenten? Hoe deel je ze en maak je er ruimte voor? Hoe verhouden je talenten zich tegenover je werk? En hoe zet je ze in? Allemaal vragen waar veel mensen zich mee bezighouden in deze almaar veranderende arbeidsmarkt.

Door te werken vanuit je talent focus je vooral op dingen waar je van nature goed in bent. Als je een taak uitvoert vanuit je talent kost het je veel minder moeite. Een talent overstijgt dus het niveau van gewone vaardigheden en is net daardoor een sleutel naar succes. Maar hoe doe je dat? Met dit praktische, makkelijk leesbare en daarom erg toegankelijke werkboek heb je een handvat in de zoektocht naar persoonlijke talenten.

In dit boek vind je naast theorie ook oefeningen om je bewust te worden van wat jouw talenten zijn, hoe je deze (zichtbaar) kunt inzetten zodat het bij anderen opvalt en hoe je  voor jezelf de ideale omstandigheden creëert om deze talenten zo goed mogelijk in te zetten. Daarnaast hebben we ook een hoofdstuk opgenomen over het ondernemerschap en wat daarbij komt kijken.

Ontdek wat jou talenten zijn en maak een start met het werken vanuit je talent! Het is te koop op http://www.bravenewbooks.nl/books/158000 (extra: ondernemen) of http://www.bravenewbooks.nl/books/157894 (extra: netwerken).