Ontstaan

Het Carrière Coach Café bestaat sinds 2012 en is begonnen als initiatief tijdens de crisis toen er weinig dynamiek in de arbeidsmarkt was. Een aantal coaches heeft zich toen verenigd om mensen die op zoek waren naar (ander) werk te ondersteunen. Vanwege bezuinigingen werd zelfredzaamheid steeds belangrijker. We wilden mensen hier graag in ondersteunen met als doel om coaching voor iedereen toegankelijk en laagdrempelig te houden.
Veel trainingen en workshops waren tot dan toe gericht op het leren van nieuwe vaardigheden, maar vanwege de krapte op de arbeidsmarkt ontstond er meer behoefte aan het stimuleren van persoonlijke effectiviteit. Daarbij kwam dat we de kracht van groepscoaching zagen en hoeveel plezier deelnemers hieraan beleven. Zo ontstond het Carrière Coach Café.
In de tussentijd gaat het gelukkig beter met de economie, maar mensen blijven veel behoefte hebben aan persoonlijke ontwikkeling en ondersteuning bij het vinden van (ander) werk. Vanuit henzelf, nog met het oog op de crisis of gedwongen door de flexibele arbeidsmarkt. Er is nog steeds veel concurrentie op de arbeidsmarkt. Daarom is het belangrijk dat mensen zich blijven door ontwikkelen en henzelf steeds opnieuw uitvinden. Steeds de beste versie van zichzelf worden.
Werk en privé raken steeds meer met elkaar verbonden.
Ook netwerken wordt steeds belangrijker voor het vinden van werk dat bij je past. Dit wordt je niet geleerd tijdens een reguliere opleiding. Het aanbod dat wij bieden voorziet hier wel in.
Daarom bieden we inmiddels niet alleen Carrière Coach Cafés aan, maar ook speedcoaching, individuele coaching en combinaties hiervan.
Wij worden blij van het werken met mensen, van het vooruit helpen en doen ons werk met veel liefde. En als je krachten bundelt, kom je nog verder.
Je bent niet alleen!