Het Café

Houdt je loopbaan je bezig? Bijvoorbeeld wat je volgende stap zal zijn? Weet je niet zeker waar je goed in bent of wat je wilt? Of ben je ‘in between jobs’ en wil je op een gezellige, ongedwongen manier met anderen ervaringen en tips uitwisselen? Kom dan naar één van de Carrière Coach Cafés!

Speciaal voor mensen die rondlopen met dit soort werkgerelateerde vragen, organiseren wij regelmatig Carrière Coach Cafés in Amsterdam. Tijdens deze doordeweekse avond onderzoek je samen met anderen en onder begeleiding van een ervaren coach een aantal thema’s:

  • Wat zijn je talenten?
  • Waar word je gelukkig van?
  • En hoe kun je je talenten optimaal gebruiken om dat te gaan doen waar je gelukkig van wordt?

Programma
Het café duurt ongeveer twee uur. In drie rondes kom je in groepjes van maximaal vijf deelnemers in gesprek met verschillende coaches. Tijdens iedere ronde staat een vraag centraal:

  • Ronde 1 Wat zijn jouw talenten?
  • Ronde 2 Hoe ziet jouw droom toekomst er uit?
  • Ronde 3 Hoe realiser ik die droom(carrière)?

Tijdens elke ronde krijg je de kans, als je dat wilt, om te delen wat jou bezighoudt en vragen te stellen aan de coach en de andere deelnemers. Na afloop is er nog gelegenheid voor een gezellig drankje met elkaar. Kun je gelijk je nieuwe inzichten delen en er verder over na praten!

Als het goed is, ga je aan het einde van de avond helemaal geïnspireerd en vol frisse, nieuwe energie met veel waardevolle tips en feedback naar huis. Die droom is dichterbij dan je denkt!

Waarom groepscoaching?
Uit ervaring weten we dat groepscoaching een heleboel voordelen heeft ten opzichte van individuele coaching. In een groep is er een hoop kennis aanwezig. Je leert niet alleen van de coach, maar ook van elkaar. Er is veel diepgang omdat een onderwerp vanuit verschillende invalshoeken wordt bekeken. Bovendien, kun je je gevoelens delen met anderen die in een vergelijkbare situatie zitten én breid je je netwerk uit tijdens een gezellig avondje uit. Kom je ook eens vanachter de computer tijdens je drukke zoektocht! Wil je meer weten over (de voordelen van) groepscoaching neem dan contact met ons op.

Reviews
Anderen die je voor gingen, vertelden ons:

“Het Carrière Coach Café was voor mij een geslaagde avond: goed om m´n talenten overtuigend neer te zetten en heerlijk om te mogen dromen. Geen onverwachte nieuwe inzichten deze avond, wel bevestiging van wat er al diep in mij sluimerde. Nu het waar maken van de droom… dat is dan altijd wel een harde confrontatie met de realiteit, beperkingen en hobbels op de weg”.
-Wouter-

“Een erg nuttige avond! In het begin was iedereen wat verlegen, maar aan het einde van de avond, straalde iedereen vernieuwde energie uit! Zeker het samen zoeken naar verborgen kwaliteiten, heeft mij verder aangezet tot het verwezenlijken van mijn persoonlijke doelstellingen”. 
-Janneke-


Kosten
De kosten zijn: 40,- euro p.p. inclusief koffie en thee. Je inschrijving is definitief na betaling.

Combinatiepakket: CCC én individuele coaching
Sommige deelnemers vinden het prettig om na het Carrière Coach Café alles nog met hulp van de coach op een rijtje te zetten en de puntjes op de i te zetten. Hiervoor hebben we het combinatiepakket in het leven geroepen:

een Carrière Coach Café samen met een individuele coachingssessie  met een coach naar keuze voor  €95,-. Je betaalt dan maar €55,- voor de coachingssessie. Daarna hanteert de coach zijn of haar eigen tarief.

Je mag ook altijd na afloop van een Café van dit aanbod gebruik maken.  In dat geval kun je de individuele sessie alsnog aanvragen door een mail te sturen naar info@carrierecoachcafe.nl.

Data en aanmelden
Het eerstvolgende Carrière Coach Café is te vinden op de Evenementen pagina.

** In verband met de nog steeds aanwezige Corona maatregelen organiseren wij nog geen “cafe’s”. Heb je vragen? stuur een mail naar info@carrierecoachcafe