Coaches

Ineke van Dijk heeft een master in de organisatie-antropologie. Ze heeft sinds 1985 een eigen praktijk voor coaching en organisatie-advies. Ze is gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling en conflict oplossen (o.a. door middel van mediation). Als coach geeft Ineke op hoog niveau begeleiding aan persoonlijke veranderingsprocessen en is breed inzetbaar. Ineke is ook ervaren in het begeleiden van zeer getalenteerde pubers. Binnen organisaties heeft ze gewerkt met diverse waardenoriëntaties en interculturele problematiek. Naast particulieren heeft Ineke gewerkt voor grote bedrijven zoals: Rabobank, Heineken, KEMA, Kamer van Koophandel Amsterdam en Rotterdam en IMK. Ineke is ook initiatiefnemer van het Carrière Coach Café.
Contact met Ineke van Dijk?  www.inekevandijk-coach.nl of 06-22301903


Fred Diepeveen
is ondernemer, gecertificeerd coach en geaccrediteerd mentor/adviseur bij RVO.nl. Als echte bèta, fysica en technische informatica, benadert Fred de wereld vanuit een analytisch perspectief zonder zweverigheid. Fred is zijn loopbaan gestart in de Finance en na een decennium overgestapt naar consultancy. Daar heeft hij voor bijna alle corporates in Nederland gewerkt maar ook heel veel internationaal, bij het MKB, en de centrale Overheid. Fred is (lijn)verantwoordelijk geweest voor groepen personeel tot aan 500 man/vrouw, vaak fysiek verspreid over (internationale) vestigingen en/of klanten. Fred combineert zijn ondernemerschap met coaching en een adviseursrol bij het RVO.nl Starters International Business programma (SIB) alwaar start-ups geholpen worden met hun eerste stappen in internationaal ondernemen.

Contact met Fred Diepeveen?  www.fdiepeveen.com of 06-52002500

 

Albert TobyAlbert Toby werkt sinds 1991 als zelfstandig regressietherapeut. Hij is gespecialiseerd in het opsporen en verwerken van onverwerkte ervaringen en eventuele traumatiek. Nieuwe inzichten bieden nieuw uitzicht en daarmee nieuw perspectief. Dat helpt mensen om een verbeterde versie van zichzelf neer te zetten, die in overeenstemming is met hun blauwdruk en passie. Recent heeft Albert ''Reset & Match'' opgericht, een samenwerkingsverband voor begeleiding van transformatieprocessen. Daarnaast is hij gespreksleider bij ''Dialoogavonden'' in Soest, Purmerend en Lisse. Hij was jarenlang coach en begeleider van Anand, vijfvoudig wereldkampioen schaken. In 2007 ontving hij de Frontier Magazine Award. Motto: ''Verbeter de wereld, begin bij jezelf.'
Contact met Albert Toby? www.tobyornottoby.com of 06 1590 9100

Dick SpangenbergDick Spangenberg is andragoloog en heeft een master in organisatieontwikkeling. Hij is meer dan 20 jaar werkzaam op het gebied van coaching, outplacement, sollicitatiebegeleiding, training en organisatieadvies in de profit en non-profit sector, zowel op individuele basis als met teams en vanuit diverse bedrijven. Hij heeft o.a. opdrachten gedaan voor Gemeentelijke overheid, Price Waterhouse Coopers, Koninklijke de Ruijter, Ministeries, UMCU.
Dick is voor Nederland opleider voor het Barrett Valuescentre, waar het gaat om waardengericht functioneren en waarden gericht ondernemen en taal de rode draad is. Dick houdt van talentontwikkeling en diversiteit, wil graag mensen en organisaties echt verder helpen zodat ze vanuit hun eigen talent zo snel mogelijk de eigen draad op een volgend level weer op kunnen pakken.
Contact met Dick Spangenberg? www.spangenbergconsultants.nl of 0653178243

Manou van EertenManou van Eerten werkte jarenlang als organisatie- en beleidsadviseur in het sociaal maatschappelijke domein. In 2012 heeft ze het zelfstandig ondernemerschap opgezocht en haar eigen bedrijf, The ME Company, opgericht. Dit is een coachpraktijk in Amsterdam, Utrecht en ‘t Gooi. Ze biedt loopbaancoaching en life coaching aan, speciaal voor twintigers en dertigers. Deze carrièreomslag was het resultaat van haar eigen Dertigersdilemma. Het is een stap waar ze nog dagelijks van geniet en vol trots op terugkijkt!

Contact met Manou van Eerten?  https://mecompany.nu of bel 06 24746269

Kaki MarkusKaki Markus heeft een master Bedrijfskunde. Na een Marketing loopbaan bij nationale en multinationale bedrijven (o.a. Verkade, Colgate-Palmolive) doceert zij op dit moment Marketing en Kritisch Denken aan de International Business School van de Hogeschool van Amsterdam.
Daarnaast heeft Kaki als certified professional coach een coachpraktijk waar haar ervaring in het bedrijfsleven, marketingkennis en persoonlijke betrokkenheid goed van pas komen in het ondersteunen van cliënten op weg naar het behalen van hun doelstellingen. Kaki coacht zowel in de Nederlandse als de Engelse taal.
Contact met Kaki Markus? kadimaonlinecoaching@gmail.com of 06 4715 2054.

Marion van Gend is persoonlijk coach en trainer sociale vaardigheden.
Ze werkt als zelfstandig coach onder de naam Energieke Gesprekken.
Ze heeft ca 20 jaar ervaring in het trainen en coachen van zowel managers als medewerkers binnen profit als non-profit organisaties. Haar drive is dat mensen weer passie vinden in werk en/ of privé. Vandaar ook de bedrijfsnaam Energieke Gesprekken.
Marion is een zeer ervaren en goede luisteraar, energiek in wat ze doet, kan goed analyseren en een situatie van allerlei kanten bekijken. Ze heeft daardoor ook vaak weer verrassende tips. Dat betekent dat klanten vaak met nieuwe energie de deur uitgaan. Met passende ideeën om hun situatie aan te pakken.
Haar telefoonnummer is 0653345917
Haar mailadres is info@marionvangend.nl