GRATIS Loopbaanadvies komt ook weer terug in 2023! Maak gebruik van een van deze STAP-regelingen.

Goed nieuws!
Vanaf 1mei aanstaande stelt het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid het kosteloze STAP ontwikkeladvies open voor registratie en kunnen naast scholingsinstanties ook loopbaanprofessionals een concrete bijdrage leveren aan werkend Nederland.

Let op: het STAP ontwikkeladvies is gericht op groepen mensen die weinig bijscholen, weinig scholingsmogelijkheden hebben of het meeste baat hebben bij scholing en kent als specifieke doelgroep praktische geschoolden met een afgeronde opleiding van maximaal mbo-2.

Alleen mensen met een hoogst genoten geregistreerde opleiding op mbo-2 niveau als achtergrond komen in aanmerking. Concreet betekent dit:
• géén opleiding afgerond
• basisonderwijs
• vmbo of mavo
• mbo-1/mbo entree
• mbo-2
Mensen met een diploma op het niveau van mbo-3, mbo-4, havo of vwo zonder aanvullende opleiding kunnen dus géén gebruik maken van deze regeling. De unieke registratiecode wordt eenmalig gekoppeld aan een BSN en kan nadien niet meer worden overgezet op een andere deelnemer.

Deelnemen? Dat kan nu al. We weten dat dit soort regelingen meestal heel snel zijn volgeboekt. Meld je nu vast aan, dan maken we samen de voorbereidingen voor een plezierig en leerzaam vervolg.
Uitvoering is door NOLOC gecertificeerde coaches.

Aanmelden? Stuur een bericht naar info@carrierecoachcafe.nl ondervermelding van je voor- en achternaam, geboortedatum, mailadres, BSN-nummer en je telefoonnummer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.