Zakelijk Café

Intern Carrière Coach Café

Hecht u grote waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van uw werknemers of studenten? Misschien bent u werkgever en wilt u het beste halen uit de talenten van uw werknemers. Of heeft u een recruitmentbureau en wilt u uw kandidaten een nuttige en leerzame workshop bieden. Wellicht bent u verbonden aan een universiteit of hogeschool en wilt u uw studenten op een speelse manier voorbereiden voor als ze straks gaan solliciteren na hun studie.

Wat uw wensen ook zijn, we organiseren graag voor uw bedrijf of instelling één of meerdere Interne Carrière Coach Cafés. Deze bijeenkomsten worden speciaal voor de door u gekozen gekozen doelgroep op maat gemaakt en vinden plaats op een door u gekozen locatie. De opzet is vergelijkbaar met het reguliere Carrière Coach Café. Specifieke wensen of aanpassingen in het programma stemmen we graag met u af.

De voordelen van Interne Carrière Coach Cafés:
- u kunt uw eigen doelgroep uitnodigen;
- u bepaalt zelf waar en wanneer de bijeenkomst(en) plaats vinden;
- u krijgt een op maat gemaakt programma.

Een Intern Carrière Coach Café biedt in principe plaats aan maximaal 25 deelnemers. Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Instroom Carrière Coach Café

8432334Bent u enthousiast over het Carrière Coach Café en wilt u uw eigen publiek / netwerk uitnodigen om hieraan deel te nemen zonder direct een Intern Carrière Coach Café af te nemen? Dat kan. Vooralsnog is het mogelijk om een beperkt aantal plaatsen te reserveren. Zie ook de mogelijkheden van partnerschap.

Neem contact met ons op voor meer informatie.