Zakelijk

Intern Carrière Coach Café

Zet u de talenten van uw werknemers optimaal in? Wilt u de kandidaten van uw recruitmentbureau een nuttige workshop bieden of alumni uitnodigen om interessante inzichten te delen? 
Voor uw bedrijf of instelling organiseren we een of meerdere Interne Carrière Coach Cafés. Deze bijeenkomsten zijn specifiek voor de door u gekozen gekozen doelgroep en vinden plaats op een door u gekozen locatie. De opzet is vergelijkbaar met het reguliere Carrière Coach Café. Specifieke wensen of aanpassingen in het programma stemmen we graag met u af. 

Redenen om Interne Carrière Coach Cafés te organiseren:
- u wilt uw eigen doelgroep uitnodigen; 
- u wilt zelf bepalen waar en wanneer de bijeenkomsten plaats vinden;
- u wilt een op maat gemaakt programma.

Een Intern Carrière Coach Café biedt in principe plaats aan maximaal 25 deelnemers. Bij afname van meerdere cafés kan een korting worden gegeven. Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Instroom Carrière Coach Café

8432334Bent u enthousiast over het Carrière Coach Café en wilt u uw eigen publiek / netwerk uitnodigen om hieraan deel te nemen zonder een Intern Carrière Coach Café af te nemen? Dat kan. Vooralsnog is het mogelijk om een beperkt aantal plaatsen te reserveren. Zie ook de mogelijkheden van partnerschap.