GRATIS Loopbaanadvies is weer terug! Maak gebruik van een van de STAP-regelingen.

De rijksoverheid heeft de regeling voor leren en professionele ontwikkeling aangepast: Via STAP-subsidies zijn er allerlei mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Binnenkort is er ook weer een mogelijkheid om gratis loopbaanadvies te krijgen. Wie er aan deel mogen nemen is nog niet helemaal duidelijk.

Maak er gebruik van! Het Ontwikkeladvies is gericht op het stimuleren van het bewustzijn over de noodzaak van reflectie op de loopbaan. In een 4-tal bijeenkomsten (individueel en/of groep) helpen wij je daarbij.

Uit ervaring weten we dat het voor werkgevers/ondernemers best lastig kan zijn om met medewerkers een open gesprek te te voeren over de loopbaan. “Geef” je mensen de gelegenheid om met professionals te reflecteren. Je wordt er als werkgever echt beter van! Weten waarom dat zo is? Wij leggen je het graag uit.

Deelnemen? Dat kan nu al. We weten dat dit soort regelingen meestal heel snel zijn volgeboekt. Meld je nu vast aan, dan maken we samen de voorbereidingen voor een plezierig en leerzaam vervolg.
Uitvoering is door NOLOC gecertificeerde coaches.

Aanmelden? Stuur een bericht naar info@carrierecoachcafe.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.