Speedcoaching

Je loopt momenteel vast in je werk of privé.  Misschien weet je ook nog niet precies waar het ‘m nou precies in zit of welke (eerste) stap je moet nemen om je probleem aan te pakken.  Aan coachingssessies wil je (nog) niet vastzitten, maar je hebt wel behoefte aan professioneel advies. Dan is een (gratis) speedcoachsessie misschien wat voor jou! Tijdens zo’n sessie leg je je vraag voor aan één van onze ervaren coaches en na 15 minuten, echt speedy, ga je de deur uit met een praktisch advies én een beter gevoel.

Voorbeeldvragen
Tijdens een speedcoachsessie kun je alle vragen stellen over je toekomst, waar je nu staat of waar je heen wilt en hoe je dit aanpakt. Voorbeelden van vragen van anderen die je voorgingen:

– Moet ik in deze tijd mijn passie volgen of ga ik beter nog voor de verstandige keuze?
– Voor mezelf beginnen, hoe pak ik dat aan?
– Hoe kom ik erachter wat ik wil in het leven?
– Wat zijn mijn talenten?
– waar sta ik over 10 jaar?
– hoe word ik gelukkig in mijn baan?
– Wat voor indruk maak ik met mijn CV? (Neem je CV mee!)
– Hoe raak ik mijn belemmerdende overtuigingen kwijt?
– Hoe herken ik een burnout en voorkom ik deze op tijd?
– Hoe solliciteer ik effectief?
– Maak ik een goede kans als herïntredende moeder?

Praktische informatie
De speedcoachsessies vinden iedere tweede donderdag van de maand tussen 13.00 uur en 14.00 uur plaats in de Nieuwe Poort in Amsterdam Zuid. En elke eerste dinsdag van de maand in Huis van de Wijk Rivierenbuurt.

Met ingang van dinsdag 6 november 2018 is er voor expats een inloop spreekuur van 12.00 uur tot 13.00 uur in Huis van de Wijk Rivierenbuurt. Wij zijn aanwezig om vragen te beantwoorden die gaan over hoe  vind ik de weg in Nederland, hoe kan ik werk vinden, solliciteren etc. of hoe ga ik in Nederland aan de slag als ondernemer.

Een sessie duurt ongeveer 15 minuten en je mag zo vaak komen als je zelf wilt. De sessies zijn hot! Meld je daarom snel aan. Zo ben je verzekerd van een plekje.

Aanmelden
Meld je aan door een email te sturen aan via de Evenementen pagina.